Fejlesztések és felfedezések

Dr. Hamer találmányai, és korszakalkotó felfedezése:
a megbetegedések kialakulásának rendszere, az Új Medicina (GNM) mely a soron következő páciensen megismételhető eredményességű orvostudomány, a gyógyásztudomány. A GNM élettani rendszer, biológia, ami magába foglalja a korábban megbetegedésnek vélt elváltozásokat is. Érvényes az emberre, állatokra, növényekre.

Dr. Ryke Geerd Hamer (ríke gérd hámer) nem az Új Medicinával jelent meg először a nemzetközi televízióban, újságokban. Technikai újításai révén nevéhez számos orvosi-gyógyászati, és diagnosztikai eszköz szabadalma fűződik, amit ma már széles körben használnak, alkalmaznak. Az Új Orvostudomány felfedezésével és kidolgozásával azonban VÉGÉRVÉNYESEN megváltoztatta az orvostudomány történelmét. Elhozta a jövő orvostudományát a jelen valóságába.

Mostmár ugyanúgy tudunk számolni minden megbetegedésnél, mint azelőtt a várandósságnál.

 

 

 

 

 

 

Ez az ún. Hamer szike

A golyóstoll méretű motoros szike 20x élesebb, mint egy kézi szike és nagyon pontos, ún. atraumatikus vágást tesz lehetővé. A sebszélek (a sok finom bemetszés miatt) hegmentesen (!) és nagyon rövid idő alatt összeforrnak. Igényesebb és plasztikai sebészeteken elterjedt.

 

Transzkután szérumdiagnosztika

 

Bőrön át felvitt jelzőanyaggal teszik láthatóvá, vizsgálhatóvá azokat a szöveteket, szövetrészeket, amelyet a röntgen vagy CT egyébként nem tudna kimutatni. Előtte a jódos, izotópos stb. indikátor (jelző) folyadékot injekcióval juttatták a véráramba. Sok helyen még ma is ezt használják, holott létezik fejlettebb technológia.